Yritysten, yrittäjien ja maatalousyrittäjien työterveyshuoltona toimii Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://uudenmaantyoterveys.fi

Helsingin uusi toimipaikka ja e-Vastaanotto avataan 2.5

Sähköinen asioinnin palvelumme laajenevat 2.5., kun avaamme e-Vastaanoton. e-Vastaanotolla työterveyshoitaja arvioi hoidon tarpeesi, antaa ohjeita ja liittää tarvittaessa asiasi hoitamiseen työterveyslääkärin. Palvelu on käytössä, kun työterveyshuollon sopimukseen kuuluu sairaanhoitopalvelut ja etäpalvelujen käytöstä on sovittu. e-Vastaanotto on avoinna arkisin klo 7–12. Vastaamme klo 12 mennessä tulleisiin viesteihin mahdollisimman pian; viimeistään 2 tunnin kuluessa. Sähköisen asioinnin palveluihin kirjaudutaan Uudenmaan Työterveyden etusivuilla                              POLKU-palvelussa https://umtt.movendosplatform.com/#login  Uusi sähköinen palvelu täydentää jo hyväksi koettuja suosittuja videovastaanottojamme ja kiireettömän viestinnän palveluja.

Uusi Helsingin toimipaikka avataan 2.5. Toiminta käynnistyy alkuun rajoitetusti. Elokuun aikana laajennamme toimintaa asiakkaidemme kiinnostuksen mukaan. Toimipaikka sijaitsee Ortonin tiloissa osoitteessa Tenholantie 10 päärakennuksen A-siiven 2. kerroksessa. Yhteystiedot löytyvät Uudenmaan Työterveyden nettisivuilta Toimipaikat ja yhteystiedot – Uudenmaan Työterveys Oy (uudenmaantyoterveys.fi)   Jos Helsinki on sopiva paikka esimerkiksi työntekijöiden terveystarkastus toteuttamiseen, voit olla jo nyt yhteydessä yritykselle nimettyyn työterveyshoitajaan tai lähettää meille viestin yhteydenottolomakkeella, niin ohjaamme viestisi eteenpäin palveluista sopimiseksi: Yhteydenottolomake – Uudenmaan Työterveys Oy (uudenmaantyoterveys.fi)

fiSuomi