Yritysten, yrittäjien ja maatalousyrittäjien työterveyshuoltona toimii Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://uudenmaantyoterveys.fi

Yritys ja yhteystiedot

Yritys

Keski-Uudenmaan Työterveys Oy on omistajiensa työhyvinvoinnin ja työterveyden kehittäjä, tärkeä yhteistyökumppani ja maakunnallisesti merkittävä toimija.

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita työterveyshuollon palveluita lähellä asiakkaitamme ja olla helposti lähestyttävä sekä asiakasta kuunteleva työterveyshuolto. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme yhteistyössä työnantajan kanssa työhyvinvoinnin lisäämiseksi. Tuotamme tarpeenmukaista työterveyshuoltoa asiakastamme kuunnellen. Tavoitteenamme on henkilöstön työkyvyn ylläpitäminen ja työurien jatkaminen.

Keski-Uudenmaan Työterveys Oy on perustettu vuonna 2017 tuottamaan kuntien työntekijöiden työterveyspalvelut. Perustajakuntien, Nurmijärven ja Tuusulan, lisäksi mukaan ovat liittyneet Mäntsälän kunta (2018), Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä – Keusote (2019) ja vuoden 2020 alusta Lohjan kaupunki, Vihdin kunta, Karkkilan kaupunki sekä Perusturvakuntayhtymä Karviainen. Vuonna 2022 Pornaisten kunta sekä vuonna 2023 mukaan liittyivät Porvoon kaupunki ja Sipoon kunta.

Avoimuus – Eettisyys – Osaaminen – Kumppanuus
Julkisomisteisena yhtiönä toimintamme on avointa, tuotamme vaikuttavia palveluja tarpeeseen, kehitämme palvelujamme muuttuvan työelämän tarpeisiin, toimimme moniammatillisesti yhteistyössä kumppaniemme kanssa.


Yhteystietoja ja muuta tietoa:
Laskutusosoite, vastaanotamme laskuja vain sähköisessä muodossa.

Postiosoitteemme on Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi.

Sähköpostiosoitteemme: etunimi.sukunimi@kutt.fi

PALVELUPÄÄLLIKKÖ
Ulla Haimi
POTILASASIAMIES
Osmi Lindström
Tietosuojaseloste

fiSuomi