Yritysten, yrittäjien ja maatalousyrittäjien työterveyshuoltona toimii Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://uudenmaantyoterveys.fi

Syyskampanja uusille asiakkaille

Uudenmaan Työterveys Oy:n syyskampanja uusille asiakkaille

Oletko eksynyt työterveyshuollon viidakkoon? Onko hankalaa löytää juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin sopivia palveluita? Me Uudenmaan Työterveys Oy:ssä tunnemme niin yrittäjien, pk-yritysten kuin suurtenkin yritysten tarpeet ja pystymme joustavasti räätälöimään työterveyshuollon palvelukokonaisuuksia asiakaslähtöisesti.

Meillä et törmää yllättävään kustannusten nousuun: hinnoittelumme on selkeää ja tarkoituksenmukaista, jolloin työterveyshuollon kustannukset ovat helposti budjetoitavissa ja ennakoitavissa. Meillä tehdään se, mitä luvataan.

Haluamme olla kumppaninanne luomassa hyvinvoivaa ja menestyvää työyhteisöä tarjoamalla työterveyshuollon palveluita ymmärrettävästi, luotettavasti ja edullisesti – lähellä sinua.

Nyt loppuvuoden tarjouksena uusille asiakkaille liittyminen ilman sopimusmaksua, kun mainitset yhteydenotossasi kampanjakoodin: UMTT2021

Asiantunteva työterveyshuoltotiimimme on täällä teitä varten!

fiSuomi