Yritysten, yrittäjien ja maatalousyrittäjien työterveyshuoltona toimii Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://uudenmaantyoterveys.fi

Työfysioterapiapalvelut Uudenmaan Työterveydessä 2022

Työterveyshuoltolain muutoksen myötä työfysioterapiapalvelujen saatavuus ja kustannusten korvattavuus siis paranivat 1.1.2022. Näkyvin muutos asiakkaillemme on se, että työfysioterapeutti voi nyt toimia itsenäisesti työpaikan ja työntekijöiden tukena eikä ainoastaan työterveyslääkärin -tai hoitajan lähetteellä tai tarvearvion kautta. Muutoksesta hyötyvät sekä asiakkaat että yritykset. Tavoitteena on tukea tuki- ja liikuntaelinvaivojen oikea-aikaista, vaikuttavaa ja ennaltaehkäisevää toimintaa kustannustehokkaasti.

Työfysioterapiapalvelut ovat osa lakisääteistä ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa ja sisältyvät siten kaikkiin työterveyssopimuksiimme mahdollistaen yrityksen tarpeiden mukaiset työfysioterapiapalvelut. Käytännössä palveluista sovitaan yrityksen työterveyshuollon toimintasuunnitelmaa uusittaessa tarkemmin. Lisätietoa saa työterveyshoitajilta.

fiSuomi