Yritysten, yrittäjien ja maatalousyrittäjien työterveyshuoltona toimii Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://uudenmaantyoterveys.fi

Tervetuloa meille työterveyspsykologiksi!

Tervetuloa meille työterveyspsykologiksi!

Haemme työterveyspsykologia tai työterveyshuollosta kiinnostunutta psykologia ensisijaisesti Klaukkalan ja Nummelan toimipisteeseen, mutta myös Lohjalla on mahdollisuus työskennellä. Toiveenamme olisi, että voisit työskennellä useammassa toimipisteessä. Vastaanottotyötä tehdään sekä lähi- että etävastaanottona ja myös työyhteisötyöhön toivomme kiinnostusta. Työterveyshuoltomme ammattilaisilla on pitkä kokemus työterveyshuollosta ja pääset tekemään työtä osana moniammatillista työterveystiimiä.

Keski-Uudenmaan Työterveys Oy on julkisomisteinen työterveysyhtiö. Yhtiön tavoitteena on tuottaa laadukasta työterveyshuoltoa alueen kunnille, kuntayhtymille ja niiden työntekijöille. Lisäksi sisaryhtiömme Uudenmaan Työterveys Oy:n kautta asiakkaina on suuri määrä alueen yrityksiä. Työterveyspsykologina voit keskittyä itsenäiseen asiakastyöhön osana moniammatillista työterveystiimiä. Pääset käyttämään ja kehittämään meillä monipuolisesti omaa osaamistasi. Työskentelemme erilaisten työyhteisöjen sekä eri alojen henkilöstön työkyvyn ja terveyden ylläpitämiseksi ja tukemiseksi.

Työnantajana haluamme huolehtia oman henkilöstömme hyvinvoinnista pystyäksemme tekemään laadukasta ja hyvää työtä asiakkaillemme. Työajasta sovimme joustavasti sinun tarpeesi ja elämäntilanteesi mukaan. Tehtävä edellyttää laillistetun psykologin pätevyyttä ja työterveyshuollon pätevyys katsotaan eduksi, mutta pätevöityä voi myös tehtävässä aloittamisen jälkeen. Meillä voit työskennellä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Annan mielelläni lisätietoja puhelimitse tai voit jättää yhteydenottopyynnön ja vapaamuotoisen hakemuksesi s-postilla:

Tommi Komulainen, vastaava ylilääkäri, 040 729 9456, tommi.komulainen@kutt.fi

fiSuomi