Yritysten, yrittäjien ja maatalousyrittäjien työterveyshuoltona toimii Uudenmaan Työterveys Oy, löydät heidät osoitteesta https://uudenmaantyoterveys.fi

LÄÄKÄRIKSI UUDENMAAN ALUEELLISEEN TYÖTERVEYSHUOLTOON

LÄÄKÄRIKSI UUDENMAAN ALUEELLISEEN TYÖTERVEYSHUOLTOON

Keski-Uudenmaan Työterveys Oy tuottaa kuntien, kaupunkien ja hyvinvointialueiden henkilöstölle helposti saavutettavia ja vaikuttavia työterveys- ja työhyvinvointipalveluita. Toimintamme laajenee syksyllä kattamaan myös Porvoon kaupungin sekä Sipoon kunnan työterveyshuollon. Yhtiöllä on aputoiminimet Länsi-Uudenmaan Työterveys ja Itä-Uudenmaan Työterveys.

Uudenmaan Työterveys Oy tuottaa kustannustehokkaita ja elinvoimaa vahvistavia työterveyspalveluja maatalousyrittäjille ja pk-yrityksille Länsi-Uudenmaan sekä Keski-Uudenmaan hyvinvointialueilla. Toiminnan painopisteenä on ennaltaehkäisevä työterveyshuolto ja työperäinen sairaanhoito.

Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme niin kokeneita työterveyslääkäreitä kuin työterveyshuollosta kiinnostuneita lääkäreitä. Meillä toimiessasi voit osallistua työterveyshuollon pätevöittävään koulutukseen. Työterveyshuollon erikoistumisessa toimimme Helsingin yliopiston koulutuspaikkana. Kokeneet kouluttajalääkärimme ovat käytettävissäsi myös päivittäisissä konsultoinneissa. Yhtiöissämme voit työskennellä niin työsuhteessa kuin ammatinharjoittajana. Monipuolinen asiakaskuntamme tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä ja halutessasi myös tutkimusaiheita. Voit vastaanottaa myös useammassa toimipaikassamme tai tehdä etävastaanottoja. Elämäntilanteesi mukaan voit tehdä lyhyempää työpäivää tai työviikkoa.

Jos kiinnostuit niin kysy meiltä lisätietoja:

Tommi Komulainen, vastaava ylilääkäri, 040 729 9456, tommi.komulainen@kutt.fi

Samuli Salanterä, toimitusjohtaja, 040 729 9444, samuli.salantera@kutt.fi

fiSuomi